Retourneren

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heeft u nog 14 dagen de tijd om uw product terug te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor het thuis retourneren naar de webshop zijn voor uw rekening.
Deze kosten bedragen ongeveer 6,95 of 4,95 per pakket. De exacte prijzen vindt u op de website van de vervoerder.
Let op! Het retourneren is op eigen risico en geldt alleen voor consumenten b2c (niet voor b2b bestellingen.) Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht, wordt het product met alle toebehoren -in originele staat en in de originele verpakking geretourneerd.
Bepaalde producten zijn om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt om opnieuw te worden verkocht nadat ze eerst zijn geretourneerd. Je kunt hierbij bv. denken aan badkleding (bikini´s, badpakken, zwembroeken etc.) ondergoed, bepaalde cosmetica zoals lippenstift en matrassen
Gebruikte producten worden niet geaccepteerd.
Om gebruik te maken van dit recht neem je contact met ons op via info@oemproducten.nl.

Wanneer je gebruik wenst te maken van jouw herroepingsrecht ben je verplicht dit binnen 14 dagen, na ontvangst van het product, kenbaar te maken. Het kenbaar maken dien je te doen middels het modelformulier via onderstaande link.
Alle andere retouraanvragen kunt u doen via;
Optie 1; Ga naar uw account en selecteer producten die u wilt retourneren en meld u aan of vul hieronder uw ordernummer en emailadres en verstuur uw retouraanvraag
Optie 2; Download een formulier via onderstaande link, voer uw gegevens, het ordernummer en de reden van retour (optioneel) in de daarvoor bestemde velden in. Stuur dit formulier naar info@oemproducten.nl We zullen het verzoek beoordelen en zo snel mogelijk reageren.
Na goedkeuring van het retourverzoek kunt u het artikel retour sturen met brievenbuspakket (traceerbaar) of een pakket naar onderstaand adres. Nadat wij het artikel in goede staat hebben ontvangen, storten wij het aankoopbedrag direct terug.
Download het formulier hier

Uitzonderingen

Sommige producten zijn uitgesloten van het bedenktermijn en kun je niet retourneren. Uitzonderingen zijn;

  • Batterijen en accu's waarvan de seal is verbroken.
  • Artikelen die op speciaal verzoek van de klant besteld zijn.
  • Artikelen die vanwege de hygiëne niet geruild kunnen worden, zoals (in-ear) headsets waarvan de verpakking is geopend.
  • Het herroepingsrecht is consumentenrecht. Dit houdt in dat zakelijke aanschaffingen niet geretourneerd kunnen worden onder het herroepingsrecht. Door het opgeven van een bedrijfsnaam bij aanschaf wordt de aankoop gezien als zakelijke aankoop en vervalt het herroepingsrecht
Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Maandag - Zaterdag: 11:00 - 18:00 uur Zon- en feestdagen: Gesloten
 020 239 0 236 
 Whatsapp of via social media