Retourneren

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heeft u nog 14 dagen de tijd om uw product terug te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor het thuis retourneren naar de webshop zijn voor uw rekening.
Deze kosten bedragen ongeveer 6,95 of 4,95 per pakket. De exacte prijzen vindt u op de website van de vervoerder.
Let op! Het retourneren is op eigen risico. Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht, wordt het product met alle toebehoren en - indien mogelijk - in originele staat en in de originele verpakking aan de ondernemer geretourneerd.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@oemproducten.nl.
We zullen dan het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na registratie van uw retour terugstorten, mits het product al in goede staat is geretourneerd. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, wordt het product met alle toebehoren en - voor zover redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en in de originele verpakking aan de ondernemer geretourneerd.
Gebruikte onderdelen worden niet geaccepteerd.
Als je het product binnen 14 dagen wilt retourneren, kun je het volgende doen:
Stappen om items te retourneren:
Optie 1; Ga naar uw account en selecteer producten die u wilt retourneren en meld u aan of vul hieronder uw ordernummer en emailadres en verstuur uw retouraanvraag
Optie 2; Download een formulier (onderste pagina) Voer uw gegevens, het ordernummer en de reden van retour (optioneel) in de daarvoor bestemde velden in. Stuur dit formulier naar info@oemproducten.nl We zullen het verzoek beoordelen en zo snel mogelijk reageren. Na goedkeuring van het retourverzoek kunt u het artikel retour sturen met brievenbuspakket (traceerbaar) of een pakket naar onderstaand adres. Nadat wij het artikel in goede staat hebben ontvangen, storten wij het aankoopbedrag direct terug.
Download het formulier hier
Retourneer naar; Ferdinand Bolstraat 111 1072LE Amsterdam
Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van nieuwste producten en aanbiedingen