Pro Cleaner Desinfecterende Oppervlaktereiniger 750 ml

Pro Cleaner Desinfecterende Oppervlaktereiniger 750 ml
0 Reviews | Review toevoegen

Pro Cleaner Desinfecterende Oppervlaktereiniger 750 ml Pro Cleaner desinfecterende oppervlaktereiniger is een spraydie schimmels, bacteriën en andere virussen tegengaat. De spray heeft een krachtig...

Gewicht   

1,000 KG

Verzendkosten

€ 9,95 

Levertijd

Direct leverbaar

€ 13,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Pro Cleaner Desinfecterende Oppervlaktereiniger 750 ml
Pro Cleaner desinfecterende oppervlaktereiniger is een spraydie schimmels, bacteriën en andere virussen tegengaat. De spray heeft een krachtige desinfecterende werking.
Pro Cleaner desinfecterende oppervlaktereinigeris ontwikkeld op basis van inzichten uit wetenschappelijke kennis en doodt schimmels,bacteriën en virussen door oxidatie. Zowel geschikt voor professioneel als voor huishoudelijk gebruik.

Voorzorgsmaatregelen:

  • Pro Cleaner desinfecterende oppervlaktereinigerbevat geen zeep en wordt voornamelijk gebruikt voor het reinigen en desinfecteren van oppervlakten. Pro Cleaner desinfecterende oppervlaktereiniger is ontwikkeld op basis van wetenschappelijke kennis en doodt schimmels, bacteriën en virussen door oxidatie.
  • Het product is zeer geschikt voor zowel professioneel als huishoudelijk gebruik. Het mengsel is geclassificeerd als ongevaarlijk volgens Verordening (EG) nr.1272 / 2008 (GHS).
  • Zoek medisch advies als het product wordt ingeslikt. Verdun het product door een klein slokje water te drinken. Bij oogcontact de ogen onmiddellijk met water spoelen.
  • Bewaar tussen 5 en 25 graden Celsius verwijderd van direct zonlicht.
Bevat: water, waterstofperoxide, magnesiumsulfaat, laureth-sulfosuccinaat, citrusvruchten, sodiumhydrogen carbonaat, citroenzuur, appelparfum.Gebruiksaanwijzing:Spuit de spray 1-3 keer op het te desinfecteren oppervlak en laat het 30 seconden intrekken. Reinig het oppervlak vervolgens met een doek. Het oppervlak is nu gedesinfecteerd.VOLDOET AAN NORMERINGEN EN 1499 - EN 1500, CONFORM EG VERORDENING 1907/2006/EG

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Maandag - Zaterdag: 11:00 - 18:00 uur Zon- en feestdagen: Gesloten
 020 239 0 236 
 Whatsapp of via social media